Köszöntő a bloghoz

hello2.jpg

Kedves Olvasó! 

A Startup Mustra az a blog, ami olyan innovatív startupokat, projekteket, termékeket és szolgáltatásokat mutat be, melyek még távol állnak a közismertségtől, viszont annál érdemesebb megismerni őket az újdonságokra fogékonyaknak.

 A blogban a lehető legközelebbről kívánom átadni az olvasónak az élményt, vagyis, hogy a górcső alá vett projekt milyen problémára nyújt megoldást, milyen izgalmas módon teszi ezt, valamint milyen stádiumban van éppen a vállalkozás. Amennyiben van lehetőségem ügyfél szemszögből tesztelem is a terméket/ szolgáltatást és kifejtem véleményemet, megosztom pozitív és kevésbé pozitív tapasztalataimat. Ha tudok, ötleteket adok arra, hogy milyen módon lehetne növelni az ügyfél-elégedettséget és a fogyasztói élményt.

Eltökélt szándékomban áll hetente egy cikket közölni, melyben mind magyar, mind pedig külföldi startupokról írok. Zömmel a hétköznapi, lakossági felhasználásra szánt innovatív megoldásokra fókuszálva, melyek vagy teljes ismeretlenségbe burkolóznak még, viszont felkeltették az érdeklődésemet, vagy már a piacon dübörögnek, de többnyire még a bevezetés szakaszában. A témákat a Kickstarterről, Indiegogoról és a többi közösségi finanszírozásra épülő oldalakról szedem, valamint ha egyéb forrásból látok, hallok, vagy tapasztalok egy általam zseniálisnak gondolt megoldást, akkor írok arról is .

 Röviden rólam:

gabriel_adam.jpg‘90-ben születtem, Budapesten élek, mérnöki és marketing diplomakombóval rendelkezem. Már több éve az utóbbi területen dolgozom, viszont a gyökerektől nem szakadtam el teljesen, így továbbra is imádom a technikai újdonságokat, innovatív kütyüket és a jövőbe mutató, újszerű szolgáltatásokat.

Célom kielégíteni a technikai innovációk megismerésére, felfedezésére és azoknak a másokkal való megosztására irányuló vágyamat, úgy, hogy közben teret adok a még feltörekvő vállalkozásoknak megjelenés, tartalom generálás, valamint egy kis SEO segítségével. 

A blog olvasásához kellemes időtöltést kívánok!


Gábriel Ádám