Ezzel a kártyával szórakozás a csajozás!

c4l3.JPG

Volt már olyan, hogy a metrón utazva, az utcán sétálva, vagy egy buliban kortyolgatva a sörödet megláttad életed szerelmét, de valamilyen okból kifolyólag mégse mentél oda hozzá? Nem tudtad, milyen indokkal szólítsd meg, vagy éppen nem lett volna időd beszélgetni Vele? Sokan vannak így, elszalasztva ezzel a lehetőségeket. Egy magyar startup azonban erre a problémára kíván megoldást nyújtani.

Nyiss stílusosan, egy kártyával!

Jelenleg is tart az Indiegogon a közösségi finanszírozású kampánya a C.A.R.D.4LOVE-nak, mely egy pakli kártyából áll, amin első ránézésre különböző, gyönyörű dizájnnal megalkotott bókok vannak. Az ötletgazdával, Csala Vilmossal beszélgettünk.

c4l2.JPG

Csala Vilmos

Pontosan mit is tudnak a kártyák? Hogyan lehet használni azokat?

Az egyedi szimbólumokkal megtervezett kártyalapok átadása egy ismeretlen személynek, remek alapot teremt a beszélgetésre, ugyanis megtöri az ismeretlenség miatti akadályokat. Továbbá egy kedves gesztus is, ami mosolyt csal a fogadó fél arcára és pozitív benyomást kelt benne.

A C.A.R.D.4LOVE célja, hogy valamennyi nemtől és kortól független – egyedülálló - személy könnyedén ismerkedhessen bármilyen szituációban.

A legjobb rész pedig, hogy a kártyákat összekötheted a Facebook profiloddal, így a QR kódot beolvasva  egyből a közösségi média profilodra lehet jutni az adott kártyalapról.

Honnan jött az ötlet?

Barátaimmal egy nyári fesztiválon osztogattunk smiley-s matricákat, és megdöbbentő volt látni, hogy egy ilyen aprósággal milyen könnyű beszélgetést kezdeményezni.

Továbbá  gyakran láttuk neten, hogy valaki keresi azt a lányt/fiút, akivel egyik este szuperül érezte magát egy szórakozóhelyen, fesztiválon, akárhol, de nem találja a közösségi felületeken.

Ezt a kettőt kombináltuk a kártyákban.

c4l4.JPG

Kiknek ajánlod?

Elsősorban azoknak, akik nem félnek odalépni egy idegenhez és megszólítani. Nekik egy tök poénos, stílusos módja annak, hogy szóba elegyedjenek a másik féllel. Ha esetleg kölcsönös a szimpátia, akkor pedig nem szükséges számot/Facebook profilt cserélni, mert a kártya elvezet az illetőhöz.

Ezenkívül szeretnénk a kártyával azoknak is segíteni, akik nem mernek még megszólítani lányokat/fiúkat. Nekik a kezdeményezésben segíthet a kártya.

Oké, már csak az a kérdés, hogy van-e barátnőd, és ha igen, mit szól a vállalkozáshoz? :)

8 éve vagyunk együtt a párommal, aki most már menyasszonyom, és az egyik legnagyobb támogatóm is egyben. (mosolyog)

c4l1.JPG

Szakértői vélemény

Kíváncsi voltam mi a véleménye a kártyáról egy ismerkedési és párkapcsolati szakértőnek, így Freiwill Ádámot, a KarizMan.hu és a TaláldMegAFérfit.hu alapítóját kérdeztem a témában.

Tréningjeinken 10-ből 7 férfinak a megközelítéssel van a legnagyobb problémája. Egyszerűen fogalmuk sincsen, hogyan közelítsék meg a számukra szimpatikus hölgyet, és hogy mit mondjanak.

Ez a kártya a kezdeti csajozási pánik leküzdésében, egyfajta mankóként segítség lehet - hiszen mindennél fontosabb az, hogy egyáltalán kapcsolatba mer-e lépni a férfi az adott nővel. De természetesen ez a szellemes kis segítség nem pótolja azt a férfiasságot, mely elengedhetetlenül szükséges ahhoz, hogy a megszólítás után a férfi sikeresen folytassa az ismerkedést. Ez a csajozó kártya önmagában ritkán lesz "elég" egy komoly párkapcsolat elindításához, ha a használójának nincs még kellő önbizalma.

Zárószó

A C.A.R.D.4LOVE paklija 16 darab kártyát tartalmaz, early bird áron 7 dollárért (kb. 2000 forintért) rendelhetsz elő egy csomagra az Idiegogon. Akár csak szórakozás céljából fesztiválokra, akár tényleg a megszólítás általi frusztráció leküzdésére használod, tényleg egy hiánypótló ötlet ez.

Kipróbálnád te is a kártyákat? Van egy paklink, ami a tiéd lehet! Részletek hamarosan a Facebook oldalunkon!

Ha tetszett a cikk, kövesd a blogot Facebook-on, Instagram-on, Twitter-en, vagy YouTube-on!