Párválasztás kedvenc zene alapján?

tinder.jpg

A legnépszerűbb társkereső appot fejlesztő startup, a Tinder, összeállt a zenehallgatás innovatív úttörőjének számító Spotify-val. Azaz most már a zenei ízlés alapján is kiválaszthatod életed szerelmét! 

Az önkifejezés új szintje

A Tinder már korábban lehetővé tette, hogy a profilodhoz kapcsold az Instagram fiókodat, és most annak mintájára, ugyanezt teszi a Spotify rendszerével is. Így a tinderezők egyből láthatják a potenciális partnerük profilján, hogy mely zenéket hallgatja a leggyakrabban. 

De akkor sem kell kétségbeesned, ha nincsen Spotify fiókod, mivel a társkereső új funkciója lehetővé tesz egy úgynevezett "Tinder Anthem" hozzáadását a Tinderen lévő személyes oldaladra. Ezen keresztül nemcsak hogy feltüntetheted mások számára kedvenc számodat, de még lehetőséged nyílik arra is, hogy te, vagy az irántad érdeklődő rögtön meg is hallgathassa zenei ízlésed ékes bizonyítékát, és eldöntse, hogy jobbra vagy balra fog húzni.

Ez az egész kicsit hasonlít a régi MSN-hez, ahol lehettél annyira exhibicionista, hogy neved mellett, a személyes üzenet helyén megmutathattad az összes ismerősödnek, hogy milyen zenét is hallgattál éppen. Persze akkor még azt hitted, hogy ez mindenkit érdekel, holott az igazság az volt, hogy pont tettek rá magasról. :)

Forrás: TechCrunch

Címkék: rövid hírek